onsdag, juli 24, 2024
I naturen

Tips til din vandretur på Camønoen eller den næste festival

I en tid med stort fokus på sund livsstil vælger mange at holde ferie på to ben – vandrende til fods gennem landskaber både inden for Danmarks grænser og i udlandet.

I en tid med stort fokus på sund livsstil vælger mange at holde ferie på to ben – vandrende til fods gennem landskaber både inden for Danmarks grænser og i udlandet.

De seneste år er der også kommet øget fokus på de miljømæssige aspekter ved at rejse langt bort for at opleve fremmede kulturer og miljøer. Måske gemmer nærmiljøet i Danmark på uopdagede perler og oplevelser?

Kigger man på de regionale turistkontorers websider, reklameres der flittigt for Danmarks unikke natur, flora og fauna – og stilheden. Vandreture på de mange naturruter rundt om i landet som f.eks. Hærvejen, Camønoen, Gendarmstien m.v. er blevet populære, fordi de sætter et minimal miljømæssigt ’fodaftryk’, og fordi man virkelig kommer ned i gear, når man vandrer gennem den danske natur.

Et nyttigt stykke udstyr, når man er på vandretur, er siddestokken Sitpack, som ikke er meget større end en dåse sodavand. Med få bevægelser kan den slås ud til en stang med en tværstang, som man kan støtte sig op af og hvile sig på. Hylsteret til at bære Sitpack i, kan samtidig bruges som overtræk til tværstangen, så man hviler blødere, når man bruger siddestokken.Køb billig Sitpack

Sitpack kan også bruges mange andre steder; På festivaler, på krydstogtture, på byvandringer, hvor ventetid ofte tilbringes stående. Ved at bruge Sitpack til at støtte sig op af, kan du mindske tidsrummet, hvor du er nødt til at nødt til at stå op og vente – og sikre dig imod, at det kommer til at værke i ryg og ben.

Sitpack sælges i dag i det meste af verden og bliver brugt alle de steder, hvor man er nødt til at vente stående, f.eks. på bus, tog, festival m.v.

Sitpack kan desuden også finde anvendelse, når man er ude at fiske, på jagt, kigger på fugle osv. 

Sitpack findes i to versioner: Sitpack 2.0, hvor man sidder på en lille tværstang, der kan ’polstres’ med neoprenomslaget fra etuiet (tilbehør) til Sitpack, og Sitpack Zen, hvor sædet nærmest er en lille ’hængekøje’, der spændes ud mellem to metalvinger, som foldes ud og op fra stokken i et ’Y’.

Nederst på Sitpack er der en bred, afrundet dup af gummi, som sørger for, at stokken står solidt og godt fast, selvom man vinkler stokken i forhold til underlaget – og uanset om man står på græs, asfalt eller brolægning.

Her kan du se Sitpack i den billigste version – køb evt. pakketilbuddet, der omfatter både etui, bærerem og ekstra dup, så du altid er godt forberedt og kan få fuldt udbytte af din Sitpack.